hirdetés
hirdetés
hirdetés
2022. szeptember. 27., kedd - Adalbert.
hirdetés

Digitlis lapszám

Digitálisan is olvasható a Store Insider novemberi száma

Legújabb lapszámunkban olvashatnak többek között az idei Mentes-M verseny győzteseiről, pandémiáról és saját márkákról, rövidülő ellátási láncokról, és azt is megtudhatják, mire kell különösen figyelni az online kategóriamenedzsmentnél….Persze csak ha letöltik!

hirdetés

Tallózás a tartalomból:

  • A 2013-ban alapított Prevital szép karriert futott be alapítása óta. Hogyan szerepelnek a Partner in Pet Food magyar fejlesztésű termékei a hazai piacon? Két népszerű rajzfilmfigurával erősít a márka jövő tavaszig: hogy melyik az a kettő, kiderül VIP interjúnkból, melyet Szitai Ádámmal a cég kereskedelmi igazgatójával készítettünk.
  • A pánikvásárlás, a felhalmozás, a változások a hazai fogyasztói szokásokban, mind elsősorban a saját márkáknak kedveznek. Hogyan profitálnak a kiskereskedelmi láncok a jelenségből? Melyik vállalat mire helyezi a hangsúlyt? Megtudhatják saját márkás körképünkből.
  • Hogyan lehet elérni céljainkat az online világban? Az analóg módszertan egyre elavultabb, miközben egyre erősödik az e-kereskedelem. A „Pandémia sürgeti a válaszokat” – című cikkünk egy egyre égetőbb témával, az online kategória menedzsmenttel foglalkozik.
  • Idén is rengeteg nevezés érkezett harmadik Mentes-M versenyünkre, ahol 22 főkategóriában mérettethették meg magukat a funkcionális termékek. Az összes győztes termék egy mellékletben! . 2019 szeptembere és 2020 augusztus között, több mint 20 milliárd forintot költöttünk fűszerre, amiből 3500 tonna fogyott. Mi mozgatja a piacot, és melyik kategória a legnépszerűbb az ünnepi szezonban? Kiderül „A slágerek a fűszerkeverékek” – című cikkünkből!

 

Kattintson az alábbi gombok egyikére!

 

  • A Megnyitás gombbal átlapozhatja most,
  • a Letöltés gombbal elmentheti a kiadványt a saját gépére, hogy bármikor átolvashassa.

 

A PDF megjelenítéséhez be kell jelentkeznie az oldalra!
(forrás: Store Insider)
hirdetés
Időpont:
2022. 06. 14-15.
hirdetés

Nemzetközi FMCG hírek

Supply chain

Commodity traders have started diverting sugar shipments away from Russia, according to industry sources and shipping data, a move set to further boost soaring domestic prices and ratchet up pressure on the Russian government to cool food inflation.

hirdetés

Rovatoldalunkon bemutatjuk a legfrissebb ALDl-akciókat, termékinnovációkat, kedvezményes ajánlatokat - a kínálat folyamatosan frissül, ne maradj le egyről sem!

Árfigyelés, konkurenciafigyelés, akciófigyelés az interneten keresztül. A Storescanner az általuk figyelt áruházak termékeit hetente felméri és előfizetői számára elérhetővé tesszi a teljes választékot, a ki- és belistázott termékeket, aktuális árakat, árváltozásokat, az akciókat valamint az akciók darabaszámát. Egyedüliként rögzítik az akciók típusait is, valamint az akciós újságokban megjelenő gyártók és márkák számát és méreteit. Mostantól rendszeresen követhetők az aktualitások új rovatunkban!

ÉRDEKES HÍRED VAN?
KÜLDD EL NEKÜNK!

Nyolcadik alkalommal is itt Az Év Boltja! Hamarosan kiderül, kik lesznek az idei év legjobb élelmiszert és egyéb FMCG-terméket áruló kereskedői. Március 25-ig még várjuk a jelentkezéseket!

Hívd fel magadra a figyelmet egy szakmai díjjal, és adj bizonyosságot a vásárlóknak arról, hogy Te gyártod, forgalmazod a kategóriájában legjobb, legízletesebb, leginnovatívabb mentes terméket az országban! Ez a lényege a Mentes-M versenynek!

hirdetés